Onze Diensten


Onze Klusvrouw is er voor al die klussen die blijven liggen: in én om uw huis. Daarnaast is Onze Klusvrouw gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van uw woning.

Veilig én comfortabel wonen


Het kan wenselijk zijn wat aanpassingen te plegen aan uw woning zodat u daar veilig kunt blijven wonen. Aanleiding kan zijn: ouderdom, dementie en reuma. Onze Klusvrouw kijkt en denkt graag met u mee over zaken als valpreventie aan de hand van de gestructureerde 'Veilig wonen check'. Eventuele aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen zoals het plaatsen van steunen en beugels, extra trapleuningen, uw douche antislip maken, doet zij ook graag voor u. Zo behoudt u uw zelfredzaamheid!

Naast veilig wonen, is ook comfortabel wonen een onderwerp waar Onze Klusvrouw zich in thuis voelt. Domotica maken het mogelijk om met slimme snufjes vermoeiende, dagelijkse handelingen te vergemakkelijken. Onze Klusvrouw denkt mee, installeert en geeft toelichting!

 
klusvrouw Florence-Pas Veilig Wonen Onze Klusvrouw
 
 
Heeft u een Florence Pas?
Heeft u een Thebe-Extra Pas?

Dan krijgt u gratis de Veilig Wonen Check én korting op diensten die bijdragen aan brand en valpreventie.

Tarieven

Het door Onze Klusvrouw gehanteerde uurtarief is vanaf 45 euro per uur (incl. BTW) en de gewerkte tijd wordt op het kwartier naar beneden afgerond. Dat scheelt alvast!

BTW

Het BTW tarief voor klussen en klusmaterialen is 21%. Heeft u een woning van ten minste 2 jaar oud, dan betaalt u maar 9% BTW voor schilder- en behangwerkzaamheden, voorbehandeling en de gebruikte materialen. Komt Onze Klusvrouw voor een schoonmaakklus, dan is het BTW tarief ook maar 9%.

Tijd

Soms kost een klus meer dan van te voren is ingeschat. Uiteraard meldt Onze Klusvrouw u dat voordat extra uren of kosten gemaakt worden. Onze Klusvrouw houdt niet van onaangename verrassingen!

Heeft u een klus voor ons liggen?


Mail Onze Klusvrouw en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

info@onzeklusvrouw.nl