Onze Diensten


Onze Klusvrouw is er voor al die klussen die blijven liggen: in én om uw huis. Daarnaast is Onze Klusvrouw gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van uw woning.

Klussen in en om uw huis


Onze Klusvrouw is van alle markten thuis: van kleine klusjes zoals het kitten van een tegelwandje en het monteren van meubels, tot grotere klussen zoals het schilderen of behangen van een wand, het timmeren van een inbouwkast op maat, het leggen van vloeren.

Onze Klusvrouw weet ook raad met uw schuurtje, klussen in de tuin, schilderwerk en zelfs het plaatsen van een buitenkraan is voor haar niet te veel gevraagd.

 
Klusvrouw  klussen in uw regio
 
Heeft u een klus voor ons liggen?

Neem contact op met Onze Klusvrouw in uw regio

Veilig én comfortabel wonen


Het kan wenselijk zijn wat aanpassingen te plegen aan uw woning zodat u daar veilig kunt blijven wonen. Aanleiding kan zijn: ouderdom, dementie en reuma. Onze Klusvrouw kijkt en denkt graag met u mee over zaken als valpreventie aan de hand van de gestructureerde 'Veilig wonen check'. Eventuele aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen zoals het plaatsen van steunen en beugels, extra trapleuningen, uw douche antislip maken, doet zij ook graag voor u. Zo behoudt u uw zelfredzaamheid!

Naast veilig wonen, is ook comfortabel wonen een onderwerp waar Onze Klusvrouw zich in thuis voelt. Domotica maken het mogelijk om met slimme snufjes vermoeiende, dagelijkse handelingen te vergemakkelijken. Onze Klusvrouw denkt mee, installeert en geeft toelichting!

 
klusvrouw Florence-Pas Veilig Wonen Onze Klusvrouw
 
Heeft u een Florence Pas?

Dan krijgt u gratis de Veilig Wonen Check én korting op diensten die bijdragen aan brand en valpreventie.

Verhuishulp


Komt er een verhuizing aan, en ziet u daar als een berg tegenop? Heeft u hulp nodig of geen idee waar u moet beginnen? Onze Klusvrouw helpt u graag bij een zorgeloze verhuizing! Ze helpt u bij alles dat geregeld moet worden bij een verhuizing: administratie, inpakken, afvoeren, uitpakken, organiseren en zelfs ICT-zaken.

 
Onze Klusvrouw helpt bij verhuizen
Heeft u een grote klus voor ons liggen?

Neem contact op met Onze Klusvrouw om te gaan kijken hoe we u gaan helpen.

Tarieven

Het door Onze Klusvrouw gehanteerde uurtarief is vanaf 39 euro per uur (incl. BTW) en de gewerkte tijd wordt op het kwartier naar beneden afgerond. Dat scheelt alvast!

BTW

Het BTW tarief voor klussen en klusmaterialen is 21%. Heeft u een woning van ten minste 2 jaar oud, dan betaalt u maar 9% BTW voor schilder- en behangwerkzaamheden, voorbehandeling en de gebruikte materialen. Komt Onze Klusvrouw voor een schoonmaakklus, dan is het BTW tarief ook maar 9%.

Tijd

Soms kost een klus meer dan van te voren is ingeschat. Uiteraard meldt Onze Klusvrouw u dat voordat extra uren of kosten gemaakt worden. Onze Klusvrouw houdt niet van onaangename verrassingen!

Geklaarde klussen


info@onzeklusvrouw.nl