Onze Franchise


We zijn een groep van Klusvrouwen die op professionele wijze werken in een breed scala van klussen.
Voor de hulpbehoevende klant hebben wij de nodige specialisaties in huis. Zo dragen wij ook bij aan de maatschappelijke opgave om een ieder zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig thuis te laten wonen.
Praktisch en Slim

Het unieke franchise concept Onze Klusvrouw is het enige franchise concept voor vrouwen die klusvrouw willen worden of al zijn. Je hebt daarmee een stevige positie als professional op de klusmarkt en in de zorg

Zorgvraag en antwoord

Het franchise concept Je wordt ondersteund bij het maken van je ondernemersplan (incl. financiën). Ook ontvang je jaarlijkse de nodige bijscholing.

Sociaal en vaardig

Een actief netwerk waarin kennis en ervaring als klusvrouw met elkaar wordt gedeeld.

Bij drukte, ziekte of andere uitval kun je terugvallen op andere Onze Klusvrouwen.

Netwerk en innovatie

Onze Klusvrouw verzorgt de website en marketingmaterialen, zoals een gepersonaliseerd logo van jou als Onze Klusvrouw en een ontwerp voor je klusbus. Je profiteert natuurlijk ook van centrale inkoopkortingen.

Onderscheidend en van waarde

Het franchiseconcept Onze Klusvrouw biedt deze nieuwe beroepsgroep een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt en is van toegevoegde waarde in de gezondheidszorg.

Onze Klusvrouw in 4 stappen

1.

Open Dag

Maak kennis met Onze Klusvrouwen. Intro over Onze Klusvrouw missie, visie en cultuur het franchiseconcept onze werkplaats

open dag opstapprogramma onze klusvrouw

Op zaterdag 17 september hebben we een open dag in ons pand in Zevenhuizen. We starten om 13.00.

2.

Opstap

programma

Je gaat van start met een opstapprogramma van 6 weken als voorbereiding op de franchise en het zelfstandig ondernemerschap.

kitkist maken tijdens opstapprogramma onze klusvrouw

Op zaterdag 15 oktober starten we weer voor een nieuwe groep met het opstapprogramma van 6 weken.

3.

Franchise

Na je opstapprogramma kan je aansluiten bij de Franchise Onze Klusvrouw als zzp-er. Gezamenlijk bouwen we jouw en ons bedrijf op.

open dag opstapprogramma onze klusvrouw


VCA-VOl diploma-NEN 3140 VOP-Boekhouding Exact-Eigen werkplaats waar je altijd terecht kan.-Kennis delen via diverse media-Kortingen bij inkoop-Onze eigen office omgeving

4.

Trainingen

Je kan trainingen gaan volgen die speciaal voor Onze Klusvrouw zijn samengesteld bij diverse externe partijen. Samen met je collega's of individueel.

open dag opstapprogramma onze klusvrouw

Wat leuk ! Ik wil graag meer weten over de franchise

franchise@onzeklusvrouw.nl