Franchise Onze Klusvrouw

 
Landelijk netwerk van professionele klusvrouwen
 

Professioneel opgeleid

Elke klusvrouw die is aangesloten bij de franchise Onze Klusvrouw, is als professioneel klusser opgeleid en volgt jaarlijks bijscholing om goed op de hoogte te blijven van nieuwe en praktische oplossingen om het dagelijks leven zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Op deze wijze draagt ze bij aan de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Sociaal én vaardig

Onze Klusvrouw is niet alleen professioneel opgeleid maar ook sociaal vaardig. Naast het klaren van uiteenlopende klussen in en rond het huis, is ze ook goed in staat om onveilige woonsituaties op te lossen en het huis van praktische oplossingen te voorzien. Op verzoek van de klant of in samenspraak met de ergotherapeut of andere zorgverleners. Ze werkt netjes, zorgt voor een prettige sfeer en informeert de klant tijdig over de uitvoering van de klus.

Altijd op de hoogte van nieuwe oplossingen

De organisatie Onze Klusvrouw sluit contracten met verschillende thuiszorgaanbieders en productontwikkelaars die hun aandeel leveren als het gaat om veilig wonen. Neemt hierin ook nadrukkelijk het initiatief. Onze Klusvrouwen blijven zodoende op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderende eisen op een breed terrein.

Onderscheidend en van waarde

De franchiseformule Onze Klusvrouw is een nieuwe beroepsgroep en van grote waarde voor de arbeidsmarkt en gezondheidszorg.

Meer weten?

Ook interesse om te worden opgeleid als Onze Klusvrouw en je aan te sluiten bij deze succesvolle franchiseformule? Neem dan contact op met Alexandra Goes of Liesbeth Neef.