Veel gestelde vragen


Vragen over Onze Klusvrouw?

Voor wie klust Onze Klusvrouw?

Zowel voor bedrijven als particulieren. Onze Klusvrouw kan ook ingeschakeld worden door mantelzorgers of famlieleden om een relatie te helpen.

Hoe kan ik Onze Klusvrouw betalen?

Onze Klusvrouwen hebben een pinautomaat bij zich, maar ook digitaal overmaken is een optie. Het sturen van een factuur is ook mogelijk, maar Onze Klusvrouw kan geen contante betalingen aannemen.

Is Onze Klusvrouw verzekerd?

Onze Klusvrouwen hebben uiteraard allemaal een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe kan ik mijn opdracht annuleren?


  • Zoek altijd zo snel mogelijk contact met uw Klusvrouw, indien er een opdracht in het gedrang komt.

  • Onze Klusvrouw hanteert annuleringsvoorwaarden voor alle opdrachten ingeschat op 1 werkdag of meer en voor opdrachten met een materiaalwaarde vanaf 200,- € (zie ook onze algemene voorwaarden).

  • Bij opdracht wordt overeengekomen dat 50% van de geschatte factuurwaarde minimaal 14 dagen voor uitvoering van de opdracht wordt voldaan. Het resterende bedrag wordt meteen aansluitend aan de uitvoering voldaan.


Kan ik een offerte laten maken door Onze Klusvrouw?

Voor de kleinere klussen is dit niet mogelijk. Maar gaat het om een meerdaagse/ grotere klus dan kunnen wij voor 75 euro een offerte voor u maken. Neemt u de opdracht aan dan brengen we natuurlijk dat bedrag in mindering op de eindfactuur.

Heeft Onze Klusvrouw een VOG-verklaring?

Onze Klusvrouwen hebben uiteraard een VOG-verklaring, zodat u met een gerust hart uw klussen aan haar kan overlaten.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben?

Onze Klusvrouw doet haar uiterste best om de klus naar volle tevredenheid af te ronden. Geef het dus gerust aan als u tóch niet helemaal tevreden bent en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Staat uw vraag er niet bij?

Mail naar info@onzeklusvrouw.nl zodat we snel uw vraag kunnen beantwoorden.

Vragen over de Franchise?

Wanneer is de volgende open dag?

Door de overweldigende belangstelling van potentiële Onze Klusvrouwen zitten onze Open Dagen helemaal vol. Het liefst willen we iedereen blij maken, maar we gaan liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Je krijgt dan de aandacht en begeleiding die je verdient, mag verwachten en nodig is om goede keuzes te maken. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst laten we je het direct weten, zodra we weer ruimte en mogelijkheden hebben.

Ik ben op de open dag geweest maar wil mij nu graag aanmelden voor het opstapprogramma

Wat zijn de kosten voor het opstartprogramma

De kosten voor het Opstapprogramma zijn € 580 incl. 21% btw.

Moet ik gelijk een bus aanschaffen?

Nee absoluut niet. Investeer met beleid, en je kan ook gewoon met een bakfiets starten

Welk gereedschap heb ik nodig als Onze Klusvrouw?

We hebben een uitgebreide gereedschapslijst opgesteld. Je bepaalt zelf wat je hier aan wilt uitgeven. Begin gerust met wat je hebt en schaf eventueel later nieuw gereedschap aan.

Kan een man zich ook opgeven bij Onze Klusvrouw?

Aanmelding staat uiteraard voor iedereen open.

Ons aannamebeleid is echter gerelateerd aan onze doelstelling. Dat betekent dat wij een emancipatoir beleid voeren ten aanzien van hen die aanmoediging en begeleiding nodig hebben om hun vaardigheden in praktijk te gaan brengen.

Wat is het doel van de Franchise Onze Klusvrouw?

Sinds de jaren tachtig hebben vrouwen vele gebieden betreden die tot dusver het domein van de man waren. Vrouwen zijn echter nog ondervertegenwoordigd in de technische vakgebieden. Veel vrouwen zijn nog terughoudend om hun vaardigheden op dit gebied te erkennen, toe te passen of uit te breiden.

De franchiseformule Onze Klusvrouw wil vrouwen aanmoedigen en begeleiden om ook in dit vakgebied te werken. Samenwerken staat bij Onze Klusvrouw hoog in het vaandel. De vrouwen maken gebruik van elkaars expertise, staan elkaar bij en leren van elkaar, met als ultiem doel: een tevreden klant!

Nederlandse Franchise vereniging

Pers Artikel De Telegraaf het begin