Over

 
 
 

Wie is onze klusvrouw?

Dat hebben onder andere onderstaande media mooi omschreven voor Onze klusvrouw!

Werkzaamheden

Voor wie klust Onze klusvrouw

Zowel voor bedrijven als particulieren. Maar zeker ook kan Onze klusvrouw ingeschakeld worden door mantelzorgers of familie om een relatie te helpen. Of u kunt Onze klusvrouw een dag cadeau doen verpakt in een leuke kluskaart.

In welke regio klust Onze klusvrouw

Onze klusvrouw komt met haar klusbus overal in Nederland waar de klussen blijven liggen! De reiskosten vanaf de parkeerplek van de klusbus in Zoetermeer bedragen 39 cent per kilometer (excl. 21% BTW).

Op welke tijden klust Onze klusvrouw

Klant is koning (of koningin) voor onze klusvrouw, dus in overleg is eigenlijk alles (ook weekenden en avonduren) mogelijk!

Met wat voor een materiaal klust Onze klusvrouw

Onze klusvrouw werkt met professioneel gereedschap van onder meer Festool. Wat de overige materialen betreft die nodig zijn voor uw klus, is eigenlijk alles mogelijk. Heeft u alle spullen al in huis, dan gebruikt onze klusvrouw die. Mocht er nog wat aangeschaft moeten worden, dan doet onze klusvrouw dat ook graag voor u. Ze kijkt samen met u wat er nodig is en doet ook graag suggesties. Denk naast nieuw materiaal ook aan tweedehands materialen, die voor goedkope én mooie oplossingen kunnen zorgen.

Financieel & voorwaarden

Wat kost Onze klusvrouw

  • Het door Onze klusvrouw gehanteerde uurtarief is 45 euro per uur (excl. BTW) en de gewerkte tijd wordt op het kwartier naar beneden afgerond. Dat scheelt alvast!
  • Het BTW tarief voor klussen en klusmaterialen is 21%. Heeft u een woning van ten minste 2 jaar oud, dan betaalt u maar 9% BTW voor schilder- en behangwerkzaamheden, voorbehandeling en de gebruikte materialen. Komt onze klusvrouw voor een schoonmaakklus, dan is het BTW tarief ook maar 9%.
  • Soms kost een klus meer dan van te voren is ingeschat. Uiteraard meldt Onze klusvrouw u dat voordat extra uren of kosten gemaakt worden. Onze klusvrouw houdt niet van onaangename verrassingen!

Geeft Onze klusvrouw korting

Jazeker, daar heeft onze klusvrouw meerdere mogelijkheden voor:

  • U kunt kiezen uit een strippenkaart een abonnement of een dagtarief.
  • Speciaal voor houders van de Florence Pas is er een korting van 10% en is er een speciaal kortingspakket "Veilig Wonen"

Kan Onzekllusvrouw een indicatie geven wat iets kost

Onze klusvrouw heeft een lijst met veel voorkomende klussen voor u gemaakt met daarbij een indicatie van de kosten. Bij een eerste bezoek kan Onze Klusvrouw deze met u bespreken.

Hoe betaal ik bij Onze klusvrouw

  • U kunt gewoon pinnen! De factuur krijgt u dan meteen per e-mail.
  • U betaalt onze klusvrouw uiteraard pas als de klus naar tevredenheid geklaard is! Soms moet de klusvrouw materialen aanschaffen of anderszins kosten maken en dan kan ze wel om een aanbetaling vragen. Als de klus geklaard is, stuurt onze klusvrouw u een duidelijke factuur per e-mail, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Wat is het banknummer van Onze klusvrouw

Rabobank

Onze Klusvrouw

NL03 RABO 0304 0661 92

Wat is het btw nummer van Onze klusvrouw

NL001882565B75

Wat is het KVK nummer van Onze klusvrouw

63281651

Overig

VOG verklaring van Onze klusvrouw

Natuurlijk heeft onze klusvrouw een VOG verklaring. Dat geeft gewoon een vertrouwd gevoel. En onze klusvrouw kan op elk moment een VOG verklaring voor u aanvragen. Zodat deze op uw specifieke situatie is toegepast.

Is Onze klusvrouw verzekerd

Je moet er niet aan denken maar een "oepsje" wat niemand wil kan natuurlijk ook Onze klusvrouw overkomen. Maar onze klusvrouw heeft een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij interpolis en dat geeft een fijn gevoel.

Waarom is er een Zorgklusvrouw in de maak

Vrouwen hebben nog steeds een achterstand op de markt van professionele klussers en technische beroepen. Er komt een dubbele vergrijzing aan en de potentiële beroepsbevolking wordt kleiner.Hierdoor is er een toenemende zorgvraag, en alle handen en technieken dienen ingezet te worden om deze ontwikkeling op te vangen.Er worden steeds meer innovatie zorgproducten ontwikkeld, die ook vakkundig geïnstalleerd dienen te worden. Omdat men steeds langer in een eigen huis blijft wonen, maar de mogelijkheid door ouderdom of beperkingen het moeilijk maakt om ook kleine klussen in en om het huis uit te voeren dienen er externe partijen bij betrokken te worden. Door een volwaardig beroep als zorgklusvrouw die zowel kan helpen met aanpassingen als het invullen van werkzaamheden in en om het huis kan aan deze vraag worden beantwoord.

Toch niet tevreden of een klacht

We zoeken samen naar een oplossing. Maar komen we er onverhoopt niet uit dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.

Voor meer informatie over onze klachtenregeling kunt u het volgende document raadplegen

Stond uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Onze klusvrouw. Kies een van de vele contact opties hieronder.