Alexandra


Ik ben Onze Klusvrouw Alexandra!

Vele wegen heb ik bewandeld, maar eigenlijk ben ik mijn hele leven al klusvrouw geweest. Omdat ik steeds vaker werd ingeschakeld om te helpen met klussen, heb ik in al mijn enthousiasme in 2015 besloten er ook mijn beroep van te maken.

Door mijn werkervaring in de zorg kwam al snel de klantgroep van senioren en hulpbehoevenden in beeld. De thuiszorg, ergotherapeuten en mantelzorgers weten mij inmiddels goed te vinden. Gezamenlijk zoeken we naar oplossingen om een woning veilig te maken, vallen te voorkomen en andere aanpassingen uit te voeren zodat men prettig en veilig thuis kan blijven wonen.

Ook alleenstaanden (al dan niet na een scheiding) weten de hulp van Onze Klusvrouw te waarderen. Soms moet er gewoon opgeruimd worden, soms moet er worden verhuisd, iets in elkaar worden gezet of een lamp worden opgehangen. Het is ook fijn om de woning even een likje verf of een nieuw behangetje te kunnen geven.

Onze Klusvrouw is er zowel voor de kleine klussen die blijven liggen, als voor het regelen van de grotere klussen. Voor de grotere klussen is er nu een team van Onze Klusvrouwen: vele handen maken licht werk!

Neem dus gerust contact met mij op, dan kijken we samen hoe we het kunnen aanpakken.

 
 

Regio Voorburg Wassenaar


klusvrouw telefoonnummer Onze Klusvrouw Alexandra
 

Regio Alexandra


Info Alexandra


Mail Alexandra


Velden met een * zijn verplicht

alexandra@onzeklusvrouw.nl 06-17127896