Christine


Ik ben Onze Klusvrouw Christine Hartmann en werk in de regio Westland en omstreken.

Na jarenlang in de zorg en het maatschappelijk werk werkzaam te zijn geweest heb ik voor mezelf de knop omgedraaid en ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging als klusvrouw. Ik heb ruim 26 jaar in een oud herenhuis van 1905 gewoond en daar ontdekt dat klussen een grote passie van mij is. Ik ging ook steeds meer bij anderen klussen. Ik heb al doende veel geleerd. Maar nu is het tijd om het te professionaliseren. Daarom heb ik me aangesloten bij “onze klusvrouw”. Bij onze klusvrouw kan ik nog veel meer leren. Van mijn collega klusvrouwen en door het volgen van cursussen.

Voor de grotere klussen is er een team van Onze Klusvrouwen die samen aan de gang gaan. Graag help ik u veilig en professioneel met allerlei klussen in- en rondom het huis.

Dat kunnen klussen zijn die zijn blijven liggen of noodzakelijk zijn. Klussen waarmee ik u bijvoorbeeld van dienst kan zijn: Schilderen binnen en buiten- behangen – kitten -kleine reparaties - bevestigen, ophangen en monteren bijvoorbeeld van lampen, schilderijen, planken, laminaat leggen enz. Gordijnen/ luxaflex ophangen. Klein tuinonderhoud, terras schoonspuiten. Opruimen -ordenen – organiseren- helpen bij verhuizing. Kasten in elkaar zetten.

Of de woning van ouderen die nog zelfstandig thuis wonen veiliger en toekomstbestendiger te maken door het plaatsen van wandbeugels in toilet of badkamer. De woning drempel vrij maken. Maar ook het plaatsen van rook en Co2 melders hoort tot de mogelijkheden

Neem gerust contact met mij op. U kunt mij bellen of mailen zodat we samen in overleg kunnen kijken wat mogelijk is. Hartelijke groet,

Ik help u graag met klussen in en om het huis. Wij bespreken samen wat uw wensen zijn en wat de beste oplossing is.

Ik zorg dat de klus compleet naar tevredenheid wordt afgehandeld en laat alles netjes achter.

U hoeft alleen nog maar te genieten van het resultaat!

Dus heeft u een klus waarvan u denkt: 'hoe moet dat nou?'

Bel dan Christine, Onze Klusvrouw!

 

Ook Onze Klusvrouw voor Florence Pas houders


 

Regio Westland


Onze Klusvrouw Christine in aktie


 
 

Regio Christine


Info Christine


klusvrouw  Christine Hartmann Regio Westland florencepas

Mail Christine


Velden met een * zijn verplicht

christine@onzeklusvrouw.nl 06-24505115