Carolien


 

Welkom op mijn pagina!

Heeft u nou die ene klus die steeds blijft liggen en zoekt u een bedreven klusvrouw? Ik ben Onze Klusvrouw Carolien, actief in de regio Gouda en Krimpenerwaard.

Ik stel me met plezier even aan u voor: na jaren op kantoor bij een autodealer te hebben gewerkt, en vervolgens een periode als verfspecialist in een grote bouwmarkt, ontdekte ik mijn passie voor schilderwerk. Wat begon als een hobby is nu mijn beroep geworden dankzij 'Onze Klusvrouw'. Ik blijf daarnaast uiteraard in mijn vakkennis investeren via deelname aan allerhande trainingen en cursussen.

Dus, blijven er maar klussen op uw to-do lijst staan? Aarzel dan niet om mij een bericht te sturen via de contactgegevens onderaan de pagina. Samen kunnen wij bekijken hoe ik u van dienst kan zijn. Vooral voor het schilderwerk (binnen óf buiten), bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld tuinklussen, montage van (IKEA-)meubels, het vervangen van kranen of het voorbereiden van muren voor stuc of behang, ben ik u graag van dienst!

Met klussende groet,

Onze Klusvrouw Carolien


 

 

Regio Gouda


 

Onze Klusvrouw Carolien in aktie


 

Regio Carolien


Info Carolien


onze klusvrouw carolien Gouda en omgeving

Mail Carolien


Velden met een * zijn verplicht

carolien@onzeklusvrouw.nl 06-22871003