Esther Gideonse


 

Wat leuk dat u mijn pagina bezoekt: u bent vast op zoek naar een klusvrouw bij u in de buurt! Ik ben Esther Gideonse en help u graag met al die klussen waar u niet aan toe komt, u geen zin in heeft of die gewoon niet aan u besteed zijn.

Na 20 jaar lesgegeven in het vak wiskunde was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik het vak wiskunde meer in de praktijk kan brengen. Die uitdaging heb ik gevonden bij Onze Klusvrouw: ik klus nu naast het lesgeven! Zo kan ik ervaringen delen met mijn leerlingen en het vak wiskunde voor hen meteen meer betekenis geven. Daarnaast word ik ook gewoon heel blij van dingen mooi maken: met een mooie kleur of een mooi behang op de muur creëer je al gauw een gezellige sfeer.

Waar u mij voor kunt bellen? Een kast zet ik met plezier voor u in elkaar en ik hang alles op waar u blij van wordt. Ook voor het bijhouden van uw tuin bent u bij mij aan het juiste adres. Indien gewenst help ik u graag uw woning levensloopbestendig te maken, zodat u langer en veilig in uw woning kunt blijven wonen.

Kortom, ik denk graag met u mee in mogelijkheden en oplossingen. En als ik het zelf even niet weet, dan heb ik een heel team aan collega klusvrouwen, met veel ervaring, om het aan te vragen. Voorop staat dat ik goed werk wil afleveren waar u als klant blij van wordt.

Heeft u een klus voor mij? Neem dan gerust contact met me op en dan kijken we samen hoe ik u het beste kan helpen.

Vriendelijke groeten,

Onze Klusvrouw Esther Gideonse

 

 

Regio Etten-Leur


 

Onze Klusvrouw Esther Gideonse in aktie


 

Regio Esther Gideonse


Info Esther Gideonse


onze klusvrouw esther van Waes zuid Brabant

Mail Esther Gideonse


Velden met een * zijn verplicht

esthergideonse@onzeklusvrouw.nl 06-13438870