Onze Klusvrouw Linda

- Regio Den Bosch -

 
 

Goedendag beste mevrouw of meneer,

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Ik ben Linda Ydema Onze Klusvrouw, de allervrólijkste in Brabant, regio Den Bosch en omstreken. Ik help u graag met allerlei klussen in- en rondom huis, groot en klein. Klussen die blijven liggen en/of gewoon nodig zijn. Veilig en professioneel.

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan bekommeren om onze medemens op leeftijd. Wellicht ligt dat ook aan mijn eigen wijze leeftijd. Ik heb gaandeweg steeds meer respect gekregen voor een leven rijk aan ervaring vol verhalen. Men blijft steeds langer in het eigen huis wonen en dan wordt het door ouderdom of beperkingen vaak moeilijk om ook kleine klussen te organiseren en uit te voeren. Daarmee kan ik u helpen en ontzorgen. Want Linda Onze Klusvrouw is handig, vindt klussen leuk en maakt uw ‘thuis’ weer veilig en comfortabel.

Klussen zoals het opruimen van een garage of zolder, gordijnrails ophangen, schilderen, een leuk behangetje plakken, een kast ordenen, maar ook de heg snoeien, traproedes weer vastmaken, een sleutelkluisje ophangen voor de thuiszorg, onkruid wieden, een douchestang monteren en ga zo maar door. Niets is mij te gek.

Zelf lukt het u vaak niet meer, daarom kom ik graag bij u om de klus te klaren en van u weer een blij mens te maken. Tegen welke klus ziet u op als een berg en moet gewoon gebeuren?

Bel me! Want Linda Onze Klusvrouw is niet alleen handig, werkt veilig en professioneel. Daarnaast ben ik ook gezellig, vrolijk en begaan met uw hulpvraag. Samen komen we er altijd uit. Ik ontmoet u graag bij een bakkie koffie. Wat kan ik voor u betekenen? Ik hoor het graag.

Op dit moment ben ik nog in opleiding, maar heel binnenkort sta ik geheel tot uw beschikking.

Hartelijk groet,

Linda Ydema Onze Klusvrouw

Regio Den Bosch en omstreken

 
 
Onze Klusvrouw Linda Ydema regio Den Bosch
 

Kan ik u al ergens mee helpen?

Regio Den Bosch

Regio Den Bosch

Mail Linda

Velden met een * zijn verplicht