Trainingen tot Onze Klusvrouw


Praktisch en Slim

Een degelijke training specifiek gericht op zowel de dagelijkse kluswerkzaamheden als praktische slimmigheden. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technologische oplossingen voor in en om het levensloopbestendige huis.

Zorgvraag en antwoord

De samenwerking met thuiszorgorganisaties die de zorgvraag binnenkrijgen, met specialisten als ergotherapeuten, zorgconsulenten en productontwikkelaars (designers en bedrijven), kunnen we goed aansluiten bij de vraag van de hulpbehoevende klant.

Sociaal en vaardig

De op te leiden klusvrouw is professioneel en sociaal vaardig. Ze kan niet alleen klussen in en rond het huis klaren, maar is ook goed in staat om te anticiperen op situaties m.b.t. veiligheid en zorg in de thuissituatie.

Netwerk en innovatie

Het franchiseconcept Onze Klusvrouw biedt niet alleen een stevig netwerk waarin kennis en ervaring in dit specialisme wordt gedeeld: deelnemende klusvrouwen blijven zodoende ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderende eisen op een breed terrein.

Onderscheidend en van waarde

Het franchiseconcept Onze Klusvrouw biedt deze nieuwe beroepsgroep een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt en is van toegevoegde waarde in de gezondheidszorg.

Onze Klusvrouw in 3 stappen


1.

Een opstap-programma van 6 weken

2.

Doorlopende trainigen

3.

Aansluiten bij Onze Franchise

Agenda


Vrijdag 7 januari 2022 -

Dag 5 opstapprogramma Onze Klusvrouw

Vrijdag 7 januari 2022 -

Bosch Professional tools en meer

Zaterdag 8 januari 2022 -

Dag 6 opstapprogramma Onze Klusvrouw

Vrijdag 14 januari 2022, 09:30 - 14:00

Grohe training kranen en onderhoud

franchise@onzeklusvrouw.nl