Onze Vakopleiding


Praktisch en Slim

Een degelijke opleiding specifiek gericht op zowel de dagelijkse kluswerkzaamheden als praktische slimmigheden. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technologische oplossingen voor in en om het levensloopbestendige huis.

Zorgvraag en antwoord

De samenwerking met thuiszorgorganisaties die de zorgvraag binnenkrijgen, met specialisten als ergotherapeuten, zorgconsulenten en productontwikkelaars (designers en bedrijven), kunnen we goed aansluiten bij de vraag van de hulpbehoevende klant.

Sociaal en vaardig

De op te leiden klusvrouw is professioneel en sociaal vaardig. Ze kan niet alleen klussen in en rond het huis klaren, maar is ook goed in staat om te anticiperen op situaties m.b.t. veiligheid en zorg in de thuissituatie.

Netwerk en innovatie

Het samenwerkingsverband Onze Klusvrouw in de zorg biedt niet alleen een stevig netwerk waarin kennis en ervaring in dit specialisme wordt gedeeld: deelnemende klusvrouwen blijven zodoende ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderende eisen op een breed terrein.

Onderscheidend en van waarde

Het franchiseconcept Onze Klusvrouw in de zorg biedt deze nieuwe beroepsgroep een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt en is van toegevoegde waarde in de gezondheidszorg.

 

De weg naar een goed doordachte onderneming voor de vakvrouw die ook maatschappelijk haar steentje wil bijdragen!


Merel, Deelneemster Vakopleiding 2020

Onze Klusvrouw in 3 stappen


1.

Een opstapprogramma van 8 weken

2.

Het onderwijsprogramma van 40 weken

3.

Eindexamen

Mail voor meer info


Velden met een * zijn verplicht

Vrijdag 14 mei 2021

Start opstap-programma (2e groep)

Vrijdag 11 juni 2021, 14:00 - 16:00

Informatiebijeenkomst Onze Klusvrouw in de Zorg

Maandag 12 juli 2021, 14:00 - 16:00

Informatiebijeenkomst Onze Klusvrouw in de Zorg

Zaterdag 30 oktober 2021

Start opstap-programma (3e groep)