Onze Vakopleiding


Praktisch en Slim

Een degelijke opleiding specifiek gericht op zowel de dagelijkse kluswerkzaamheden als praktische slimmigheden. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technologische oplossingen voor in en om het levensloopbestendige huis.

Zorgvraag en antwoord

De samenwerking met thuiszorgorganisaties die de zorgvraag binnenkrijgen, met specialisten als ergotherapeuten, zorgconsulenten en productontwikkelaars (designers en bedrijven), kunnen we goed aansluiten bij de vraag van de hulpbehoevende klant.

Sociaal en vaardig

De op te leiden klusvrouw is professioneel en sociaal vaardig. Ze kan niet alleen klussen in en rond het huis klaren, maar is ook goed in staat om te anticiperen op situaties m.b.t. veiligheid en zorg in de thuissituatie.

Netwerk en innovatie

Het samenwerkingsverband Onze Klusvrouw biedt niet alleen een stevig netwerk waarin kennis en ervaring in dit specialisme wordt gedeeld: deelnemende klusvrouwen blijven zodoende ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderende eisen op een breed terrein.

Onderscheidend en van waarde

Het franchiseconcept Onze Klusvrouw biedt deze nieuwe beroepsgroep een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt en is van toegevoegde waarde in de gezondheidszorg.

 

De weg naar een goed doordachte onderneming voor de vakvrouw die ook maatschappelijk haar steentje wil bijdragen!


Merel, Deelneemster Vakopleiding 2020

Onze Klusvrouw in 3 stappen


1.

Een opstap-programma van 6 weken

2.

Het onderwijsprogramma van 40 weken

3.

Eindexamen

Agenda


Nog geen evenementen beschikbaar

Contactpersoon


Liesbeth Neef

06-53144746
liesbeth.neef@onzeklusvrouw.nl
Bel Liesbeth Neef

Mail voor meer info


Velden met een * zijn verplicht

franchise@onzeklusvrouw.nl